Úvod » KNIHY » Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny


        

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

M. Benešová, M. Kašparová

skladem

 

Číslo produktu: 5/2022K
naše cena:
599 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

zeleniny

8. vydání 1926

M. Benešová, M. Kašparová

ZEMĚDELSKÉ KNIHKUPECTVÍ A. NEUBERT v Praze 1926

Knihovny českých hospodyněk a dívek - sv. 11.

Obsahuje na 1200 předpisů s četnými vyobrazeními.

vazba tvrdá

stav viz. foto (zachovalá)

 

Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce.

Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních.