Novinky
09.07.2019
VYKUPUJEME
Vykupujeme knihy, písemnosti, fotografie, pohlednice, mapy, plakáty, osobní doklady, celý archiv a pozůstalost. Dále různé sběratelské předměty všech ...
číst celé
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
- Kompletní specifikace
- Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleninySkladem599 Kč
Kompletní specifikace
zeleniny
8. vydání 1926
M. Benešová, M. Kašparová
ZEMĚDELSKÉ KNIHKUPECTVÍ A. NEUBERT v Praze 1926
Knihovny českých hospodyněk a dívek - sv. 11.
Obsahuje na 1200 předpisů s četnými vyobrazeními.
vazba tvrdá
stav viz. foto (zachovalá)
Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce.
Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních.