Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.06.2021
ZÁSILKOVNA
NOVĚ posíláme zásilky též přes ZÁSILKOVNU číst celé
09.07.2019
VYKUPUJEME
Vykupujeme knihy, písemnosti, fotografie, pohlednice, mapy, plakáty, osobní doklady, celý archiv a pozůstalost. Dále různé sběratelské předměty všech ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. KNIHY
  3. Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

M. Benešová, M. Kašparová

zeleniny 8. vydání 1926 M. Benešová, M. Kašparová ZEMĚDELSKÉ KNIHKUPECTVÍ A. NEUBERT v Praze 1926 Knihovny českých hospodyněk a dívek - sv. 11. Obsahu... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
599 Kč
ks
Číslo produktu:5/2022K
  • Kompletní specifikace
  • Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
    Skladem
    599 Kč
  • ks
Kompletní specifikace

zeleniny

8. vydání 1926

M. Benešová, M. Kašparová

ZEMĚDELSKÉ KNIHKUPECTVÍ A. NEUBERT v Praze 1926

Knihovny českých hospodyněk a dívek - sv. 11.

Obsahuje na 1200 předpisů s četnými vyobrazeními.

vazba tvrdá

stav viz. foto (zachovalá)

 

Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce.

Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních.

 

Zboží zařazeno v kategoriích